Tornerose - Skrammel og gamle minder - En historie om at vise medfølelse
Titel

Tornerose - Skrammel og gamle minder - En historie om at vise medfølelse

Forfatter
Disney
Beskrivelse

Det er tid til den store forårsrengøring i hytten, hvor Tornerose bor med Flora, Fauna og Magsvejr. Men mens Flora smider ud, bærer Magsvejr alting ind i hytten igen. Og de bliver frygtelige uvenner. Lykkes det Tornerose at få dem til at vise forståelse for hinanden?

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med på skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold månenytår med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du på eventyr, som kun er en prinsesse værdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Lyt gratis
via Mofibo (30 dage Gratis)
Ingen binding på abonnement, 60 dages gratis prøveperiode, kompatibel med Sonos – Danmarks største udvalg af lyd og e-bøger.
Her kan du streame og lytte til bogen
Lydbogstjenester:
Mofibo
Gratis prøveperiode
30 dage
Abonnement:
129 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300.0000
★★★★★
★★★★★
(4/5 baseret på 306 anmeldelser)
30 dage gratis prøveperiode for nye brugere
Lignende bøger:
The Dark Side of Disney
Af Leonard Kinsey
Entrepreneurship the Disney Way
Af Michael G. Goldsby, Rob Mathews
DisneyWar
Af James B. Stewart
Information
Social