Biler 3 - Begyndelsen - Storm i sigte
Titel

Biler 3 - Begyndelsen - Storm i sigte

Forfatter
Disney
Beskrivelse

Glæd dig til en fantastisk fortælling om Jackson Storm fra Biler-universet! Før Jackson Storm blev en berømt racerbil, brugte han al sin tid på racerspillet SC3 i den lokale spillehal. En dag tager Storms liv dog en uventet drejning, da han vinder en stor onlineturnering og bliver tilbudt en plads i et professionelt racerteam. Her får han mulighed for at køre om kap med de største racerlegender i Stempel Cup’en – men han finder hurtigt ud af, at en virkelighedens racerløb er noget helt andet end den digitale verden, han er vant til.

Spænd sikkerhedsselen og ræs med Lynet McQueen og hans venner fra Kølerkildekøbing på hæsblæsende eventyr! Kør på glatis i Ruslands gader, hjælp Bumle med at finde Påskebilen, flyv med ud på månemission og mærk suset, når McQueen og de andre racerbiler drøner forbi dig i Stempel Cup’en. KA-CHOW!!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Lyt gratis
via Mofibo (45 dage Gratis)
Ingen binding på abonnement, 60 dages gratis prøveperiode, kompatibel med Sonos – Danmarks største udvalg af lyd og e-bøger.
Her kan du streame og lytte til bogen
Lydbogstjenester:
Mofibo
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
129 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300.0000
★★★★★
★★★★★
(4/5 baseret på 306 anmeldelser)
45 dage gratis prøveperiode for nye brugere
Lignende bøger:
The Dark Side of Disney
Af Leonard Kinsey
Entrepreneurship the Disney Way
Af Michael G. Goldsby, Rob Mathews
DisneyWar
Af James B. Stewart
Lydbogstjenester
Information
Social