De bedste podcasts samlet ét sted

Hos vores samarbejdspartner, finder du de bedste podcasts, og et stort udvalg
Podimo
Gratis prøveperiode
90 dage
Abonnement:
fra 59 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300
★★★★★
★★★★★
(5/5 baseret på 156 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, 90 dages gratis prøveperiode, Danmarks bedste udvalg af podcasts.

Hvad er en podcast?

I bund og grund er en podcast et stykke lyd, som du kan høre fra din mobil eller fra en af dine andre elektroniske enheder, som eksempelvis din computer eller tablet. En podcast er en historie eller en samtale, som er optaget, og som du kan lytte til præcis når du har lyst. Mange radiokanaler laver deres egne podcasts, hvor man kan lytte til deres forskellige radioprogrammer, når de har været live i radioen.

En podcast behøver dog ikke være lavet af en radiokanal, for en podcast kan også være lavet af et firma, en organisation eller bare af private, som har noget interessant de gerne vil dele. Der er også mange kendte personer, som komikere, sportsudøvere eller TV-personligheder, som deltager i forskellige podcast-serier.

En podcast er altså en metode til at udgive lydfiler online, som man efterfølgende kan lytte til fra eksempelvis en podcasttjeneste på sin mobil.

Lytternes foretrukne platforme

podcasts

Lyt til podcasts fra din mobil

Det smarte ved at lytte til podcast via en app på telefonen er, at du samtidig nemt kan lave noget andet. Du kan let have telefonen med rundt, og så er du fri til at lytte til podcasts, samtidig med, at du kører bil, vasker tøj eller laver mad.

Det er let at afspille podcast fra sin mobil, og fra mobilen har man mulighed for, for eksempel at tilkoble sig anlægget i bilen. Så er det let at lytte til på køreturen.

Vil du også lytte til podcasts?

Det er ganske simpelt at begynde og lytte til podcasts. Man skal blot have en telefon, en tablet eller en computer til rådighed, og så kan man afspille en podcast direkte fra en app eller en hjemmeside.

Podimo, som en en af de mest populære podcasttjenester, er let at bruge, og her kan du i 14 dage lytte til podcast ganske gratis. Herefter betaler man en månedlig pris, og så kan man lytte ubegrænset til deres store udvalg af podcasts.

Find din podcast tjeneste hos os

Der er mange steder, hvor man kan lytte til podcasts, men en af de mest populære er Podimo. Her på siden finder du netop denne tjeneste, og du kan afprøve den helt gratis.

Ligesom alle vores lydbogstjenester, som du også finder her på siden, kan man ved Podimo gratis lytte til podcast i en prøveperiode. Det giver dig mulighed for at afprøve konceptet ganske gratis, og derefter betaler du blot et lille månedligt beløb, for ubegrænset at kunne lytte til deres store udvalg af podcasts.

Mange typer podcasts

Der er mange forskellige typer podcasts, og hos vores samarbejdspartner, Podimo, finder du et stort udvalg. Du kan i ro og mag udforske de mange forskellige kategorier, som de har indenfor podcasts. Her kan du eksempelvis lytte til personlige fortællinger, eller til podcasts om sundhed og personlig udvikling.

Der er også mulighed for at lytte til podcasts indenfor business, omkring historie og religion eller omkring sport. Og det er blot enkelte af de kategorier, som du finder i det store podcasts univers hos Podimo.

Find en podcastserie for dig

Det store udvalg af podcasts gør, at der garanteret er en podcastserie, som lige er noget for dig. De fleste podcasts fungerer sådan, at de er bygget op omkring et koncept, og så bliver der dagligt, ugentligt eller månedligt udgivet nye podcast i denne serie.

Man kan eksempelvis lytte til True Crime-serier, til serier omkring succesfulde virksomheder eller forretningsdrivende, eller til serier, som giver dig de seneste opdateringer indenfor den finansielle sektor eller indenfor politik.

Det er blot et lille udpluk af, hvad du kan lytte til, når du går på opdagelse blandt de mange podcasts.

Hvad er forskellen mellem en podcast og en lydbog?

Forskellen på en podcast og en lydbog er, at en lydbog er en bog der bliver læst op, mens en podcast udelukkende er produceret til lyd, og ofte er kortere historier eller serier i flere små afsnit.

Her hos lydbogreolen.dk finder du selvfølgelig også et stort udvalg af gratis lydbøger, og her har du mulighed for at afprøve de forskellige lydbogstjenester helt gratis.

Er det gratis at lytte til podcast?

Nogle steder er det muligt at lytte til gratis podcasts. De bedste tjenester, som eksempelvis Podimo, hvor du finder det største og bedste udvalg af podcasts, tilbyder også, at du kan afprøve tjenesten ganske gratis.

Efter den gratis prøveperiode betaler man normalvis et lille månedligt beløb. Det gælder også hos Podimo, hvor du får ubegrænset adgang til flere hundrede podcasts som abonnent.

En podcast-app lige ved hånden

Det smarte ved en app, hvor du kan lytte til podcasts er, at du altid kan have dine yndlings podcasts lige ved hånden. Det er let at lytte til podcasts når du er på farten, eller når du er i gang med noget andet, hvis du har appen installeret på din telefon.

Fra appen på din mobil kan du let navigere rundt i udvalget, hos eksempelvis Podimo, og du afspiller nemt den podcast du gerne vil lytte til.

Sjove podcasts

Det store udvalg af podcasts, byder blandt andet på sjove podcasts. I det store univers af podcasts, er der nemlig et stort udvalg af podcasts indenfor underholdningskategorien.

Det kan være du vil lytte til fantasifulde konspirationsteorier eller til podcasts lavet af nogle af de bedste danske komikere. Der er ingen tvivl om, at hvis du gerne vil lytte til sjove podcasts, så er der rig mulighed for det.

Seriøse podcasts giver dig mere viden

Podcasts er ikke blot underholdning. Du finder også en lang række podcasts, som er meget oplysende, og som giver dig stor indsigt i, hvad der sker i verdenen, ligesom du også har mulighed for at lytte til historiske podcasts. Du kan altså udvide din viden ved at lytte til podcasts.

Man kan altså nemt tilegne sig mere viden ved at lytte til podcasts. Det kan både være aktuel viden, omkring virksomheder, sportshold, politik eller samfundsøkonomi, eller det kan være om historiske emner som eksempelvis 2. verdenskrig eller omkring vikingetiden.

Podcasts om samfundet

Der er rigtig mange podcasts, som tager mere aktuelle emner om, som rør sig i samfundet. Der er derfor rig mulighed for at blive opdateret på de mest omdiskuterede emner i både ind- og udland.

Der er mange podcasts omkring politik, omkring forskellige aktuelle situationer i verden, eller om eksempelvis klimaforandringer og aktuelle sportspræstationer.

Hundredvis af podcasts til dig

Der er nok at lytte til, for udvalget af podcasts er virkelig stort. Hos vores samarbejdspartner finder du flere hundrede podcasts, og der kommer løbende nye podcasts til.

De fleste podcasts er en del af en serie, og derfor bliver der løbende uploadet nye podcasts i serien, i den periode hvor den er aktuel. Det kan være dagligt, ugentligt eller månedligt, at der kommer en ny podcasts til, i netop den serie, som du finder interessant.

Fordele ved at lytte til podcasts

Det sjove ved podcasts er blandt andet, at personerne bag skaber en stemning omkring det emne de taler om. Det kan de gøre gennem de lydeffekter, som de bruger, eller blot gennem deres måde at kommunikere med hinanden på.

En podcast er ofte meget overskuelig at lytte til, fordi den eksempelvis blot optager 30 minutter af din tid, og derfor kan det være god underholdning når du eksempelvis skal køre til og fra arbejde eller skole.

Det er nemt og billigt at lytte til podcasts, og man har mulighed for at lytte til enkelte afsnit i kortere tid, eller lytte til flere afsnit over længere tid.

Lyt til podcasts når du er offline

Du behøver ikke nødvendigvis have internetadgang, for at lytte til podcasts. De fleste udbydere af podcasts, herunder vores samarbejdspartner Podimo, gør det nemt for dig at downloade podcasts, som du gerne vil lytte til på en senere tidspunkt, hvor du ikke har netadgang.

Man kan altså nemt lytte til podcasts når man er offline. Det kan være smart, når man eksempelvis skal køre en lang tur eller skal på ferie i udlandet, og gerne vil undgå, at man opbruger hele sit dataforbrug.

De bedste podcasts samlet ét sted

Hos vores samarbejdspartner, Podimo, er de bedste podcasts samlet et sted. Det er let for dig, som abonnent, fordi du altid har et stort udvalg lige ved hånden.

Du henter blot deres app, opretter en konto, og så er du fri til at lytte ubegrænset til podcasts. Den første periode kan du endda lytte med ganske gratis.

Podcasts: Et medie der vokser

Det er forholdsvist nyt, at podcasts har vundet indpas i danskernes bevidsthed, men ikke desto mindre, så bliver det mere og mere populært. På bare få år er branchen vokset helt vildt, og i dag lytter en stor del af den danske befolkning ofte til podcasts.

Podcasts er en distributionsform i medieverdenen, som er i rivende udvikling, og der kommer hele tiden nye interessant podcasts til. Du har altså derfor rig mulighed for, hele tiden at finde nye interessante podcasts, som du kan lytte til.

Gå på opdagelse i blandt mange podcasts

Mangler du inspiration til, hvad den næste podcast, som du skal lytte til, skal handle om, så er det blot at gå på opdagelse blandt de mange podcasts, som du finder hos Podimo.

Hos Podimo kan du udforske de mange forskellige kategorier, og mange af podcast-serierne, har også valgt at lave en intro-podcast, som fortæller dig kort og præcist, hvad podcast-serien handler om.

Podcasts er for alle aldersgrupper

Selvom det primært er folk mellem 19 og 35 år der lytter til podcasts, så er der podcasts som er interessante for alle aldersgrupper. Uanset din alder, så er der nemlig podcasts, som kan være interessante for dig. De mange forskellige personer, som laver podcasts, tager meget forskellige emner op, og der er altid et stort udvalg.

Netop derfor kan man uanset alder og interesseområde, nærmest med sikkerhed, finde en podcast, som er interessant og aktuel for en.

Du kan også lytte til lydbøger

Det er ikke kun podcasts, som vi har god erfaring med. Hos os, på lydbogreolen.dk, finder du også et stort udvalg af gode lydbogstjenester.

Hos vores lydbogstjenester kan du finde et stort udvalg af bøger, som du kan lytte til, så du ikke behøver at læse selv.

Alle vores lydbogstjenester, har et stort udvalg af lydbøger, som du kan lytte til gratis i en periode.

Glæd dig til at lytte til podcasts

Du kan godt glæde dig til at lytte til en eller flere af de mange podcasts. Det er spændende, lærerigt og underholdene at lytte til historier, og til mennesker som gerne vil dele deres viden og oplevelser med dig.

Podcasts kan give hverdagen et frisk pust, nye input og ved at lytte til podcasts kan du både slappe af og tilegne dig ny viden, få gode historier eller blive opdateret på de seneste nyheder i ind- og udland.

Du skal blot oprette et abonnement hos vores samarbejdspartner Podimo, som har et univers fyldt med spændende podcasts, som er klar til at du trykker play.

Lydbogstjenester
Information
Social