Drenge, lus & løse tænder
Titel

Drenge, lus & løse tænder

Forfatter
Beskrivelse
"Om natten lå jeg og drømte. Da jeg vågnede, var jeg våd af sved. Det var noget med elevatorer, grinende kinese-re, der spurgte mig, om jeg ville med op på 11. sal, og om en grillfest på tagterrassen, hvor Fardin var grill-mester. Han havde spurgt mig, om jeg helst ville have kød fra boxere, schæfterhunde eller store, skaldede rotter. Jeg valg-te ketchup, fordi Cecilia tog sennep. Da jeg havde skubbet Cecilia ned fra tagterrassen, vågnede jeg. Emma er vred, forladt og smaskforelske. Vred på far, som er faldet for en studerende, på mor som vil sætte huset til salg og på Fardin, som tilsyneladende er blevet kæreste med Cecilia. Og på Jessica og Ida, som ike fatter en skid. Og det er bare ikke fedt at være så vred, når man samtidig er vildt forelsket i Fardin og gerne vil have ham tilbage. Eller når man kommer til at lade det gå ud over ejendomsmæglerens bil eller Cecilias hund og faktisk godt kunne bruge sine forældre til at rede nogle tråde ud. Og Jessica og Ida har man sådan set brug for, når man pludselig får en plan, der ville kunne løse alle ens problemer på en gang. "
Lignende bøger:
Oskar og Laura har lus
Af Helle Kloppenborg
Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn
Af Jakob Martin Strid
Bright Burning Things
Af Lisa Harding
Wayfaring Stranger
Af James Lee Burke
Lydbogstjenester
Information
Social