Bedste Podimo tilbud på nuværende tidspunkt

Podimo
Anmeldelse af Podimo
Podimo bedømmelse:
★★★★★
★★★★★

Søger du et godt underholdningsalternativ til lydbøger?

Så kan Podimo være din nye tjeneste. Her finder du over 100 eksklusive podcasts fra danske stjerner, der kun er tilgængeligt på Podimo. Her skal det dog pointeres, at nogle af podcastsene også findes på andre tjenester, der er gratis, som f.eks. podcasten Mørkeland. Så tænker du nok: Hvorfor skal jeg så blive medlem og betale penge for Podimo?

Podimo
Gratis prøveperiode
90 dage
Abonnement:
fra 59 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300
★★★★★
★★★★★
(5/5 baseret på 156 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, 90 dages gratis prøveperiode, Danmarks bedste udvalg af podcasts.

Podimo fordele

Det er der en lang række fordele ved. Podcast app’en er din personlige tjeneste med dit personlige bibliotek af de bedste danske podcasts, du lytter til.

Podimo app’en er allerede blevet downloadet mere end 200.000 gange, siden lanceringen i april 2019. Du får ubegrænset lytning, playlists med anbefalinger fra redaktionen, nye episoder hver dag, samtidig med at det er nemt at finde og følge de bedste podcasts, og meget mere.

Du kommer helt tæt på. App’ens brugervenlighed er i top med sit simple design, der gør den let at navigere rundt i. 

Redaktionen præsenterer dig endda hele tiden for temaer, der overskueliggør app’en, samt giver dig mulighed for at gå på opdagelse i de mange forskellige kategorier eller mere af samme kategori. Denne funktion kan også give dig inspiration til nye lytte oplevelser.

Derudover kan du gemme episoder samt sætte dem i kø, så de er klar til at blive afspillet. Du kan endda også downloade episoder, så du kan lytte til dem offline.

Podimo abonnement

Endnu en bonus er, at halvdelen af dit medlemskab går til de podcastere, du lytter til.

Podimo vil hylde podcastere, og belønne dem for deres hårde. De opkræver derfor et månedligt beløb, så du får adgang til alle de nævnte tjenester. Beløbet er dog kun på de 59 kr. om måneden for fri afbenyttelse.

Vil du være med til at hylde danske podcastere, og samtidig få en virkelig god underholdningstjeneste lige ved hånden (øret)?

Så download Podimo app’en og prøv den af i 30 dage, kvit og frit.

Lydbogstjenester
Information
Social