I lydudgaven af Spis dig stærk, let og mæt får du alle de introducerende kapitler til bogen oplæst af Anne Hjernøe selv. Opskrifterne og kostplanen finder du i e-bogen eller den printede bog.
Har du svært ved at tabe dig, fordi du aldrig komme i gang med at motionere? Drop den dårlige
samvittighed. Kosten er det allervigtigste, når man vil af med nogle kilo, og nu er der hjælp at hente
i denne bog fuld af nye opskrifter fra Anne Hjernøe.
Dette er kogebogen for alle, der er trætte af kilo, der bare sniger sig på, som årene går. Som måske har prøvet kur efter kur, der ikke virker i længden. Og som hellere vil spise sig let i stedet for at sulte sig ned i vægt.
Bogen indeholder 84 spritnye opskrifter med hver maks. 500 kalorier. Opskrifterne er fordelt over morgen-, middags- og aftensmad, så der er mad til fire fulde uger – eller resten af livet – uden at man går død i kedelige gentagelser. Det er opskrifter på rigtig mad af gode råvarer og med masser af smag.
Anne Hjernøe har skrevet bogen i forlængelse af sin store succes med Stærk, let og mæt-konceptet, som masser af mennesker allerede har tabt sig efter. Reaktionerne på de to bøger Stærk, let og mæt samt Ligevægt har vist et umætteligt behov for flere sunde opskrifter fra Annes køkken. Anne er en stor fortaler for alle former for motion, træning og bevægelse. Men man kan sagtens tabe sig ved hjælp af kosten alene, for kosten står for 80 procent af et vægttab. Derfor giver en ren kogebog med sunde, kalorielette opskrifter rigtig god mening. Og når man har fået styr på sin kost og er begyndt at tabe sig, kommer lysten til at bevæge sig og blive stærk automatisk.
Bogen har en fire ugers kostplan med 1500 kalorier pr. dag, som man kan følge som inspiration eller lade være efter behov, for opskrifterne fungerer selvfølgelig også hver for sig. Fordi de er komponeret, så de indeholder lige mange kalorier, kan man bytte rundt på dem, som man vil, inden for døgnet.
Som en ekstra bonus indeholder bogen også lidt opskrifter fra den søde afdeling, som man kan servere eller selv spise, når man trænger til at forkæle sig selv endnu mere, men uden at ens kalorieindtag tipper fuldstændigt.