Solisten
Titel

Solisten

Forfatter
Epilog
Beskrivelse

Anna er 38 år, men som solofløjtenist i symfoniorkestret er hun allerede forhenværende. Nu er hun rejst nogle dage til Wien. Med sig i bagagen har hun en stor sorg samt sin computer. På den ligger hendes første optegnelser til den romanbiografi om den døve komponist Ludwig van Beethoven, som hun har sat sig for at skrive. I Wien skal hun samle stof til romanen.
Hjemme i København venter Niels, hendes mand, Dagbladets magtfulde og frygtede musikanmelder, spændt på, hvad hendes Beethoven-research i Wien har givet hende.
Tilbage i Danmark genoptager Anna kampen mod den følelse af afmagt, der udgør hendes hverdag. En kunstnerisk drøm, der har slået fejl, et kærlighedsliv, hun længe har oplevet som en pligt, en uvished med hensyn til fremtiden. Først da hun kontakter sin barndoms og ungdoms spillelærerinde tager tingene en ny drejning.

"Nina Bolts fine roman er en indgående skildring af en kvinde, der får sin identitet og sit livsgrundlag sat på prøve, da hun ikke længere kan yde sit ypperste inden for kunsten ... Nina Bolt har mange strenge at spille på. I andre af sine romaner skriver hun en gotisk uhygge frem. I denne spiller hun med sordin. Meget smukt." – Politiken

"En stille og eftertænksom fortælling, skrevet i et godt og flydende sprog." – Bibliotekernes lektørudtalelse

Nina Bolt (f. 1946) er dansk forfatter og oversætter. Hun er født og opvokset i København og uddannet i dansk og teatervidenskab. Op gennem 70’erne og 80’erne var hun del af kvindebevægelsen og udgav i den forbindelse en række tekster. Efter i en årrække at have arbejdet som redaktør på skiftende forlag, sagde hun i begyndelsen af 1990’erne det faste job op for at få bedre tid til at skrive. I 1992 udkom fortællingerne "Ukendt herre i landskab" og siden er det blevet til en række romaner og bøger af kulturhistorisk tilsnit.

Lyt gratis
via Mofibo (45 dage Gratis)
Ingen binding på abonnement, 60 dages gratis prøveperiode, kompatibel med Sonos – Danmarks største udvalg af lyd og e-bøger.
Her kan du streame og lytte til bogen
Lydbogstjenester:
Mofibo
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
129 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300.0000
★★★★★
★★★★★
(4/5 baseret på 306 anmeldelser)
45 dage gratis prøveperiode for nye brugere
Nextory
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
fra 99 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 150.0000
★★★★★
★★★★★
(3.5/5 baseret på 55 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, 45 dages gratis prøveperiode – Stort udvalg af lyd og e-bøger.
BookBeat
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
79 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 200.0000
★★★★★
★★★★★
(5/5 baseret på 259 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, gratis prøveperiode, kompatibel med CarPlay – Danmarks næst største udvalg af lyd og e-bøger.
Lignende bøger:
Regndråbernes epilog
Af Einar Már Guðmundsson
Ridderne af den runde trappe
Af Einar Már Guðmundsson
Med fremmedlegionen i verdenskrigen
Af Godefroy Antoine Hoffmann
Epilogue
Af Anne Roiphe
Lydbogstjenester
Information
Social