Isabel er i 40’erne og overvejer at opgive ægteskabet med sin mand og den kendte og trygge, men forudsigelige og kærlighedsløse hverdag.
Hendes gamle veninde er flyttet langt væk, og da hendes gamle far netop er blevet enkemand, og er sønderknust efter tabet af sin elskede hustru, spørger veninden Isabel om at se lidt efter ham.
Edward har en passion for god vin og gourmetmad og snart han inviterer Isabel på middag. For Edward bliver det en lejlighed til at forberede et udsøgt måltid til en person, der værdsætter hans evner i køkkenet.
For Isabel bliver det at få en person, der bekymrer sig om hende, vil lytte til hende og guide hende i den rigtige retning. Isabel har ingen idé om, at manden i køkkenet og hans sublime måltider vil komme til at ændre hendes liv.
Ved deres ugentlige møde deler Edward så meget mere end sine opskrifter, og deres samtaler bringer Edward ud af dødvandet og giver samtidig et væld af livslektioner til Isabel. Så udover at lære en ting eller to om madlavning, lærer Isabel også stole på sine instinkter og at ville kun det bedste for sig selv.
Om forfatteren
Isabel Vincent arbejder som journalist på The New York Post. Hun var tidligere udenlandsk korrespondent, hvor hun bl.a. dækkede de konflikter, der førte til krigen i Kosovo. Hendes arbejde har været bragt i magasiner og aviser over hele verden. Hun er forfatter til fire bøger, har modtaget talrige journalistiske hædersbevisninger samt udmærkelser og bogpriser for sit forfatterskab. Vincent voksede op i Toronto og taler fransk, spansk og portugisisk og bor i dag i New York.