Fjerne mål 3
Titel

Fjerne mål 3

Forfatter
Arne Herløv Petersen
Beskrivelse
Pelle vokser op i et arbejderhjem i Brønshøj i efterkrigstidens Danmark. I hans familie er der ikke tradition for, at man går i gymnasiet eller på universitetet, men ikke desto mindre er det den vej, Pelle vælger. Det tredje og sidste bind i trilogien fortæller om Pelles liv i år 1987, 1992, 1997 og 2002.
Pelle har fundet kærligheden med en ny kvinde og er flyttet til et parcelhuskvarter i Buddinge. Han stopper som gymnasielærer for i stedet af drive sin egen konsulentvirksomhed. Vi følger også Pelles svære opgør med sin egen fortid, da hans far ligger for døden. Og vi får indblik i hans tanker om hans egen død, hvilke opstår i kølvandet på afskeden fra arbejdsmarkedet og tabet af en gammel ven.
Gennem Pelle oplever vi de store samfundsomvæltninger, da Sovjetunionen går i opløsning, og verden pludselig ser helt anderledes ud.Arne Herløv Petersen (f. 1943) er en dansk forfatter og oversætter. Han er uddannet cand.phil. i historie og arbejdede i mange år som journalist. Arne Herløv debuterede i 1962 med digtsamlingen ”Digte” og har efterfølgende udgivet en perlerække af digtsamlinger, novellesamlinger og romaner.
Lyt gratis
via Mofibo (30 dage Gratis)
Ingen binding på abonnement, 60 dages gratis prøveperiode, kompatibel med Sonos – Danmarks største udvalg af lyd og e-bøger.
Her kan du streame og lytte til bogen
Lydbogstjenester:
Mofibo
Gratis prøveperiode
30 dage
Abonnement:
129 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300.0000
★★★★★
★★★★★
(4/5 baseret på 306 anmeldelser)
30 dage gratis prøveperiode for nye brugere
BookBeat
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
79 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 200.0000
★★★★★
★★★★★
(5/5 baseret på 259 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, gratis prøveperiode, kompatibel med CarPlay – Danmarks næst største udvalg af lyd og e-bøger.
Lignende bøger:
Fjerne mål 1
Af Arne Herløv Petersen
Fjerne mål 3
Af Arne Herløv Petersen
Fjerne mål 2
Af Arne Herløv Petersen
Simmer
Af Arne Herløv Petersen
Pegasus i frit fald
Af James Lee Burke
De tre musketerer
Af Alexandre Dumas
Ellis Island: A People's History
Af Małgorzata Szejnert
Svinehunde
Af Lotte og Søren Hammer
Lydbogstjenester
Information
Social