Emil er snart 2 måneder gammel, så det er ved at være tid til barnedåb. Hvad skal han hedde til efternavn? Hvornår og hvor skal de holde barnedåben? De beslutter sig for en lille fest med den nærmeste familie og bedste venner med frokost på restaurant Petit bag efter. Jacob er kok og han ejer Petit. Han har store planer om at gøre den til en gourmet restaurant. Samtidig overvejer han at købe en restaurant mere. Jacob har meget travlt og meget lidt tid til Lone og sønnen Emil. Lone bliver træt bare ved tanken om endnu en restaurant. Hun savner at tale med Jacob om Emil. Hun er med i en mødregruppe, men det er jo ikke helt det samme. Lone sover ikke så godt om natten, og hun synes, at hun er alene om ansvaret, og så savner hun også sit arbejde i frisørsalonen. Jacob får en god idé. Han skal til Paris for at købe vin og få inspiration til menuer. Lone skal med, og Emil skal være hos mormor imens. Bogen er en selvstændig fortsættelse af de 4 bøger om Lone og Jacob: Et år i Paris, Restaurant Petit, Tillykke og Kok i tv.