De mest populære streamingtjenester

Streamingtjenester er uden tvivl kommet for at blive. Der findes så mange streamingtjenester i dag, hvor du kan se dine favoritfilm, tv-serier og sport.

Der kommer hele tiden flere streamingtjenester til, som Disney+, Apple TV+, HBO Max og Peacock for blot at nævne nogle eksempler. Det kan være svært at følge med i udviklingen, og hvad de hver især tilbyder af film og tv-serier. I denne artikel vil vi kigge på de mest populære streamingtjenester, der er tilgængelige i dag.

Netflix

Den første på vores liste er Netflix.

Netflix er en pioner inden for streamingbranchen, idet det er en tjeneste, der har eksisteret i mange år (siden 1997). Det er dog først inden for de seneste 10 år, at streamingtjenesten har fået sit helt store gennembrud.

Netflix tilbyder et bredt udvalg af indhold til deres brugere, herunder både Stranger Things, Orange is the New Black, Peaky Blinders og Papirhuset. Du kan finde serier fra hele verden på Netflix, og de producerer også deres eget indhold, som er meget populært. Netflix er en abonnementsbaseret tjeneste, så du skal betale et månedligt gebyr for at få adgang til deres indhold.

DRTV

Den næstmest populære streamingtjeneste er DRTV.

DRTV er en dansk streamingtjeneste, der tilbyder en bred vifte af film og tv-serier. De har deres egne produktioner, som f.eks. den succesfulde dramaserie Broen, men de tilbyder også en masse amerikansk og britisk indhold.

DRTV er meget populært i Danmark, men er også tilgængelig i andre lande. Du kan se DRTV på din computer, smartphone eller tablet. Læs i øvrigt også denne guide om DRTV her. DRTV har ikke et månedligt gebyr som Netflix, men du betaler til det gennem din licens.

HBO

HBO er en anden meget populær streamingtjeneste.

De er kendt for deres indhold af høj kvalitet, som Game of Thrones, Chernobyl og Big Little Lies. HBO tilbyder også en bred vifte af film og dokumentarfilm.

HBO er kendt for sine konventionelle tv-serier, hvor der er meget tydelig skildring af sex, alkoholindtag, vold og bandeord. Det er dog en streamingtjeneste, der leverer højtproducerede tv-serier med sans for kvalitet og spændende fortællinger. Det hedder i dag HBO Max, hvorpå mange af de nyeste film anno 2022 kommer ud til streaming relativt hurtigt.

HBO er en abonnementsbaseret tjeneste, så du skal betale et månedligt gebyr for at få adgang til deres indhold.

Viaplay

Viaplay er en nyere streamingtjeneste, som bliver mere og mere populær. De tilbyder et bredt udvalg af indhold, både tv-serier og film. Nogle af deres mest populære serier er Broen, Den som Dræber og Wallander.

Viaplay er også kendt for deres sportstilbud, hvor mange live-begivenheder bliver streamet på platformen. Det er blandt andet de forskellige kvalifikationskampe og pokalkampe i fodbold og de forskellige Grand Prix-løb i Formel 1.

Så hvis du elsker at følge din favoritfodboldklub eller se Max Verstappen og Charles Leclerc køre derudad, så skal du abonnere på Viaplay. Selskabet er baseret i Sverige, og dækker meget tv her i Skandinavien. Ligesom de to førnævnte streamingtjenester, så skal du også betale et lille beløb hver måned for at få adgang til Viaplay. Priserne kan svinge afhængig af den pakkeløsning, du vælger.

lydbogreolen

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til at vælge udbyder af gratis lydbøger.

Vi kan kontaktes på kundeservice@lydbogreolen.dk.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Lydbogstjenester
Information
Social