Fald perfekt og afslappet i søvn ved at lytte til en lydbog i din nye seng

Tænk på hvor afslappet du bliver af at lytte til en lydbog. Der er ikke noget bedre end at lukke øjnene og mærke, hvordan oplæserens stemme skaber nye billeder inde i dit hoved. Du bliver fuldendt afslappet og slipper væk fra dagens stress og jag.

Forestil dig nu at du har den oplevelse samtidig med, at du ligger i en helt ny seng, der passer perfekt til dig. Din dyne har den perfekte tyngde, puden passer til dit hoved, og du er nu klar til at blive talt i søvn af din lydbog. Det bliver ikke bedre.

Hvis du har brug for hjælp til at opbygge denne oplevelse for dig selv så find mere information på denne side eller find sengeguruen.dk her. Du vil gerne have en seng, der ser pæn ud og som passer til dit soveværelses design, og det skal også være en seng, der passer i dit budget.

Men der er også nogle mere funktionelle forhold, du skal tænke på, hvis du vil være sikker på at få en god nats søvn.

Vælg den rigtige seng

Det lyder måske banalt at vælge den rigtige seng, men det er lettere sagt end gjort.

For det første skal du vælge sengen i den rigtige størrelse. Selvfølgelig så den passer til rummet, den skal stå i men også, så der er plads til dig, din partner og eventuelle børn, der kan få mareridt og have brug for at falde i søvn igen. Og husk at der skal være plads, så I kan komme omkring sengen; det skal ikke se ud som om, at du har fået et rumskib indenfor dørene!

Madrassen skal også være den rigtige type, og der er mange forskellige typer – man varierer bl.a. på hårdhed af madrassen. Og du vil også gerne have en robust og veltillavet sengeramme, som ikke synker sammen over tid.

Endelig kan det være, at du vil bruge sengen til opbevaring; det er jo oplagt med nogle skuffer eller noget andet under sengen. De fleste af os savner opbevaringsplads, så udnyt de kvadratmeter, du har til rådighed under din seng. Der er masser af smarte opbevaringsløsninger, der passer under en seng.

Lav en aftale med en leverandør, du stoler på

I dag sælges mange senge online, og det er bestemt nemt og bekvemt. Men hvis du løber online, så tjek leveringsmuligheder og gebyrer. Nogle forhandlere tilbyder gratis forsendelse, men det er muligvis ikke tilgængeligt alle steder. Og så ryger jo noget af fidusen ved at handle online.

Og så er det vigtigt, at du kender leverandørens returregler – uanset om du handler online eller ej. Du vil måske først konstatere, om det er den rigtige seng for dig, når du har sovet i den gennem længere tid. Og der er det vigtigt at vide, hvordan du er stillet med hensyn til at returnere sengen. Samtidig skal du kende til hvilke garantier, der gælder for dit køb. For de fleste af os er en ny seng et dyrt og stort indkøb, så det er vigtigt at vide, hvordan du er stillet, hvis der er problemer med sengen.

Endelig er det en god ide at forstå, om du selv kan samle sengen, eller om du skal have hjælp til det.

Det kan tage et par nætter at vænne sig til at sove i en ny seng, men når først du gør det, er det en fantastisk følelse! Du føler, at du bliver vugget i en sky af komfort, og du kan sove roligt hele natten. Det er en følelse af luksus og afslapning, som du ikke kan få af at sove i din gamle seng.

lydbogreolen

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til at vælge udbyder af gratis lydbøger.

Vi kan kontaktes på kundeservice@lydbogreolen.dk.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Lydbogstjenester
Information
Social