Bedste Mofibo tilbud på nuværende tidspunkt

Mofibo
Anmeldelse af Mofibo
Mofibo bedømmelse:
★★★★★
★★★★★

Vil du lytte og læse, lige når og hvor det passer dig?

Måske i toget på vej til arbejde eller skole, eller når du er ude og handle? Så kan lydbogstjenesten Mofibo være en tjeneste for dig. Mofibo er iblandt de mest kendte tjenester til lydbøger sammen med blandt andet BookBeat, Nextory og Saxo Premium.

Med Mofibo får du Danmarks største samling af lydbøger med ubegrænset adgang til over 250.000 e- og lydbøger. Du får med andre ord dit helt eget meget store bibliotek lige i lommen, som er nemt og overskueligt at finde rundt i med deres brugervenlige app. Der er alt lige fra bestsellers, romaner og krimier til biografier, børnebøger og digte og meget mere.

Når du opretter appen, kan du udvælge hvilke genrer, du bedst kan lide. Mofibo præsenterer dig herefter for en række forslag, du interesserer dig for og giver dig bogtips. Derudover kommer der nye bøger ind på tjenesten hver dag, så der er hele tiden noget nyt interessant indhold. Husk, at du kan hente bøgerne ned på din smartphone, så du også kan lytte offline, f.eks. når du er på farten eller på ferie. Her undgår du også at bruge for meget mobildata.

Mofibo har samarbejde med over 150 forlag, der findes derfor tusindvis af bøger, du kan læse og lytte til både på dansk, engelsk, svensk og arabisk.

Mofibo
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
129 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 300.0000
★★★★★
★★★★★
(4/5 baseret på 306 anmeldelser)
45 dage gratis prøveperiode for nye brugere

Mofibo for børnefamilier

Mofibo har en funktion for børnefamilier, der hedder Kids Mode. 

Denne funktion kan du slå til, og så er der kun indhold til børn, du kan derved trygt overlade appen til dit barn. Funktionen har endda en kode, så dit barn ikke har mulighed for at kunne komme ind på dine voksenbøger. Derudover kan du have 10 aktive bøger på samme tid, så du har mulighed for at skifte mellem forskellige genrer. En stor fordel herved er, at appen husker hvor langt, du er kommet i bogen, og du kan nemt skifte mellem at lytte og læse bogen.

Mofibo streaming på Sonos

Hvis du har et Sonos-anlæg, kan du høre historierne højt derhjemme i stuen med god lyd, da Mofibo er kompatibel med Sonos.

Mofibo abonnementer til ethvert behov

Der findes tre forskellige abonnementer.

Mofibo’s standard abonnement koster 129 kr. om måneden, kaldet Unlimited.

Dernæst er der to familie-abonnementer, det ene er Mofibo Family til 159 kr. om måneden. Her kan to personer bruge abonnementet på hver sin smartphone, så slipper man for at betale fuld pris for to abonnementer. Dette vil dermed komme helt ned til kun 80 kr. om måneden.

Det sidste hedder Mofibo Family+ til 189 kr., som har samme koncept. Her er det bare op til tre personer, der kan bruge abonnementet på hver sin smartphone. Prisen kommer her helt ned til kun 63 kr. pr. person om måneden.

Du får ubegrænset adgang med alle abonnementstyper. Hvis du har et højt læseforbrug, og dermed køber mange bøger hos boghandleren, er et medlemsskab hos Mofibo billigt.

Du får som tidligere nævnt ubegrænset adgang til mere end 300.000 e- lydbøger til kun 129 kr. om måneden. Hvis du har en partner eller familie, du kan dele abonnement med, bliver det så endnu billigere.

Lyder Mofibo som et godt og billigt alternativt bibliotek for dig? Så prøv den af gratis i 60 dage uden binding.

OBS: prøveperioden mistes ved opsigelse, så du skal ikke opsige midt i din prøveperiode, hvis du fortsat vil lytte alle 60 dage. Du får 60 dage gratis, hvor du kan downloade og lytte til tusindvis af e- og lydbøger. Der er naturligvis ingen binding, så du kan derfor nyde Mofibo helt gratis.

Lydbogstjenester
Information
Social