Bedste Chapter tilbud på nuværende tidspunkt

Chapter
Anmeldelse af Chapter
Chapter bedømmelse:
★★★★★
★★★★★

Chapter er en spændende ny spiller på lydbogsmarkedet

Chapter er en ny og spændende spiller på det danske marked indenfor lydbøger og e-bøger. Bag tjenesten står de tre forlag Gyldendal, Gads Forlag og Modtryk. Med tre så store bagmænd, som de tre forlag er, mangler der ikke noget, når du vælger at benytte dig af tjenesten Chapter.

Tjenesten satser på børn, unge og familier, så du har rig mulighed for at finde spændende indhold, som passer til netop dig. Platformen minder meget om de allerede eksisterende tjenester og apps indenfor lyd- og e-bøger, men der er også noget nyt at hente, når du vælger at benytte dig af Chapter. For eksempel kan du opnå gode rabatter ved køb af fysiske bøger, når du har været medlem af tjenesten i mere end en måned.

Derudover er der lagt op til en mere personlig tjeneste, end du kender fra andre udbydere, da du automatisk får anbefalet indhold, der matcher bøger, som du allerede har hørt eller læst. Du kan også vælge dine foretrukne genrer, så du kun får anbefalet indhold, der matcher disse.

Chapter
Gratis prøveperiode
40 dage
Abonnement:
fra 69 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 75.0000
★★★★★
★★★★★
(4.5/5 baseret på 176 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, 40 dages gratis prøveperiode – Godt udvalg af lyd og e-bøger.

Chapter fordele

En anden fordel ved Chapter er, at der ofte lanceres premierer på lydbøger og e-bøger lang tid før de rammer de konkurrerende tjenester. Du kan dermed lytte til nye bøger og fortællinger før dine venner. Nogle titler er endda eksklusive, så de udelukkende bliver frigivet på Chapter platformen, hvilket betyder, at det kun er Chapter medlemmer, der kan få glæde af disse.

Er du en ivrig læser, og ønsker du at afprøve kræfter med nye titler og genrer på markedet, så kan du hos Chapter få indfriet dine ønsker. Appen og hjemmesiden bliver løbende opdateret med nye titler og nyt indhold, så du kan lytte eller læse de bøger, som du finder interessant.

4 forskellige Chapter abonnementer

Hos Chapter kan du vælge mellem 4 forskellige abonnementer. Udbyderen har valgt, at alle skal have mulighed for at benytte sig af tjenesten, og derfor har de valgt at skabe nedenstående 4 medlemskaber:

Ud fra medlemskabernes navne kan du få en idé om, hvilket medlemskab der passer bedst til dig. Uanset hvilket medlemskab du vælger, er der ingen binding og du kan til hver en tid ændre abonnement. Ønsker du at prøve Chapter af for at se, om det er noget for dig, så kan du som ny kunde med fordel gøre brug af deres gratis prøveperiode.

Chapter Flex:

Som navnet antyder, er Chapter Flex et fleksibelt medlemskab, hvor du har mulighed for at tilkøbe ekstra timer. Med Chapter Flex får du 12 timers forbrug inkluderet hver måned, og bruger du ikke alle timer i en måned, bliver de overskydende timer overført til den næste måned. Har du derimod brug for mere end 12 timer, kan du tilkøbe 10 timer ekstra for 39 kr. Chapter Flex tillader kun 1 bruger, hvilket betyder, at medlemskabet er til dig, der ikke har brug for at dele med andre. Pris for Chapter Flex: 69 kr./md.

Chapter One:

Chapter One er ligesom Flex også kun for 1 bruger. Forskellen på de to medlemskaber er, at du med One kan lytte og læse lige så meget, som du har lyst til – der er altså ikke et maksimumsforbrug. En anden fordel med Chapter One er, at du efter minimum en måneds medlemskab kan få gode rabatter på fysiske bøger på Tales.dk. Pris for Chapter One: 99 kr./md.

Chapter Two:

Chapter Two er til dig, der ønsker at dele medlemskab med din mor, søster, partner eller en helt fjerde. Med Chapter Two kan der nemlig være op til 2 brugere på samtidig. Den eneste forskel på Chapter One og Chapter Two er, udover prisen, at 2 brugere kan lytte og læse på samme tid. Pris for Chapter Two: 149 kr./md.

Chapter Family:

Chapter er først med de nyeste e-bøger og lydbøger

Som navnet antyder, så er Chapter Family et medlemskab, som er tilegnet familier. Med Chapter Family har du mulighed for at oprette op til 4 brugere, som kan tilgå Chapter appen på 5 forskellige enheder. Medlemskabet byder derudover på et ubegrænset forbrug, offline indhold og 50% rabat på fysiske børnebøger hos Tales dk. Til vigtig info så skal brugerne dog tilhøre samme husstand, og det er derfor ikke muligt at dele med venner eller andre familiemedlemmer uden for husstanden. Pris for Chapter Family: 189 kr./md.

Lydbogstjenester
Information
Social