Bedste BookBeat tilbud på nuværende tidspunkt

BookBeat
Anmeldelse af BookBeat
BookBeat bedømmelse:
★★★★★
★★★★★

Oplev den fantastiske lydbogstjeneste i 45 dage gratis

Der er ingen binding, så du kan gøre brug af BookBeat helt gratis. Er du vild med idéen om at lytte og læse til bøger, lige når det passer dig?

Så kan du prøve den nyere tjeneste BookBeat. Her kan du lytte til over 100.000 e- og lydbøger, som er lette at navigere rundt blandt på den brugervenlige app. Du kan bl.a. lytte offline, benytte sleeptimer-funktionen så du kan falde i søvn med en lydbog, bogmærk alle dine favoritter og lyt via CarPlay.

BookBeat er en svensk tjeneste, der er kendt i store dele af Europa. BookBeat er mest populær i Tyskland, Sverige og Finland, hvor Danmark haler lidt efter. Dette kan skyldes, at tjenesten mangler mere dansk indhold. Med tiden vil der sandsynligvis komme mere dansk indhold i forbindelse med, at flere danskere benytter sig af BookBeat. Dette kan få Danmark til at komme blandt de mest populære tjenester i den nærmeste fremtid.

BookBeat
Gratis prøveperiode
45 dage
Abonnement:
79 kr./mdr.
Lydbogsbibliotek:
+ 200.0000
★★★★★
★★★★★
(5/5 baseret på 259 anmeldelser)
Ingen binding på abonnement, gratis prøveperiode, kompatibel med CarPlay – Danmarks næst største udvalg af lyd og e-bøger.

BookBeat fordele

BookBeat’s mange fordele kan højst sandsynligt også få dig til at blive bruger af tjenesten. Der er ingen binding, du kan derved afmelde dit abonnement når som helst, hvis tjenesten mod forventning ikke er noget for dig. 

Du skal dog være opmærksomhed på, at din prøveperiode mistes ved opsigelse, så hvis du vil lytte og læse hele din prøveperiode, så opsig ikke midt i perioden.

BookBeat stort udvalg af lydbøger

BookBeat’s store udvalg strækker sig lige fra Fantasy til Faglitteratur blandt mange andre genre. Ydermere får du foræret personlige bogtips, så du evt. nemmere kan navigere rundt i appen.

BookBeat abonnementer til ethvert behov

Prismæssigt er BookBeat fornuftigt med, selvom de ikke er de billigste.

Deres billigste abonnement er BookBeat Basis til 79 kr. om måneden. Her får du 20 timers lytning om måneden, det abonnement er godt til dig, der lytter og læser mindre.

Dernæst er der BookBeat Standard til 109 kr. om måneden, som passer til de fleste med 100 timer om måneden.

Til sidst er der BookBeat Premium til 149 kr. om måneden med ubegrænset lytning til dig, der ikke kan få nok af at lytte og læse. I alle abonnementstyper får du adgang til alle bøger, du kan opsige eller skifte pakke, når som helst.

Ydermere kan du oprette en BookBeat Familiekonto med op til fem profiler, som koster 49 kr. ekstra pr. profil.

Lyder BookBeat som et godt og billigt alternativt bibliotek for dig? Så prøv det af gratis i 45 dage uden binding.

Lydbogstjenester
Information
Social